Casele de lemn – mult mai santoase pentru organismul uman

Postat de

Consumul energetic intr-o casa ecologica din lemn este mult mai redus. In strainatate aceste case au devenit ceva obisnuit, pe cand la noi sunt inca la inceput. Medicii considera casele de lemn mult mai santoase pentru organismul uman, in special dormitoarele, pentru ca permite o buna relaxare a organismului in timpul somnului.

Aceste tipuri de locuinte trebuie sa aiba o anumita orientare catre soare, sa aiba o fundatie nu foarte adanca in sol iar ferestrele ar trenui sa fie cat mai mari pentru a permite patrundea luminii naturale. O locuinta ecologica inseamna sa traiesti intr-o casa unde ai tot confortul pe care il gasesti intr-o locuinta normala iar consumul de energie sa fie cat mai redus. In Romania predomina casele ecologice contruite din lemn masiv, acestea sunt mai usor de construit si sunt mai rezistente in cazul cutremurelor.

Materialele exclusiv ecologice sunt mai scumpe decat cele standard, explicatia ar fi ca aceste tipuri de materiale sunt mai rare iar implicit producatrorii sunt mai putini din cauza cererii reduse.

Sursa: www.incomemagazine.ro

AfaceriLemn.ro - bursă online pentru industria lemnului pentru achiziții și vânzări, fiind una dintre cele mai puternice burse…

Lasă un răspuns