Cateva idei de proiecte de design si bricolaj

Postat de

Va prezentam cateva idei de valorificare a deseurilor de lemn (deseuri de debitare, paleti second hand, lemn de foc, etc)  in produse cu o utilitate ridicata.

Acest demers are rolul de a creste gradul de valorificare a deseurilor de lemn in produse. Desemenea dorim ca prin acest demers sa furnizam imm-urilor din industria lemnului cateva concepte de design care sa-i fie preluate si dezvoltate in noi produse cu valoare ridicata crescuta.

Principalii initiatori ai proiectelor de bricolaj ( sau DIY cum le zic vecinii nostrii din cealalta parte a lumii…) sunt iubitori de design si ai naturaletii lemnului, pe scurt oameni care iubesc atat forma cat si valoarea intrinseca a lemnului. Este pacat prin urmare ca in masura in care sunt identificate elemente ce pot duce la conceptia si realizarea unor produse reale de serie mica si mijlocie sa nu utilizam aceste concepte.

 

Coordonează activitatea de marketing, implementează oferte faine pentru serviciile AfaceriLemn.ro, gestionează conturile de Social Media și piața italiană…

Lasă un răspuns