Realizare masuta-tava home made

Postat de

Ca la orice proiect echipa Afacerilemn.ro se implica si incearca sa gaseasca cele mai bune si mai ingenioase solutii care sa duca la o valorificare superioara a lemnui, inclusiv a deseurilor sau a elementelor cu valoare redusa. Iar proiectele de tip hoby pe langa utilitatea pe care o au in sine pentru fiecare beneficar arata ca inteligenta si creativitatea sunt principalele cai de dezvoltare.

Relevanta proiectelor de tip hoby este dubla. Odata ele sunt relevante pentru beneficarul casnic care gaseste plus valoare atat in obiectul in sine cat si in relaxarea muncii productive iar pe de alta parte proiectele de tip hoby sunt foarte relevante pentru mediul imm-urilor din industria lemnului prin prisma faptului ca ele furnizeaza idei, tehnici si elemente de design care pot fi inglobate in realizarea de produse noi, conexe activitatii de baza care sa creasca gradul de utilizare a masei lemnoase.

Asfel pentru utilizarea eficienta a desurilor provenite de la cherestea a micilor gatere dar si pentru utilizarea resturilor de cherestea din gospodariile casnice am gasit un mic proiect pe care vi-l supunem atentiei in cele de mai jos. S

Este foarte interesant faptul ca produsele realizate manual mai ales cele care poarta o amprenta de tipul `home made` ( reala sau nu – chiar nu conteaza) aduc un mesaj al autenticitatii si integrarii in mediu ambiant.

Va propunem mai jos realizarea unui proiect foarte simplu din categoria hoby.

Este vorba de realizarea unei masute – tava din lemn. Ca la orice proiect de tip hoby importanta este imaginatia. Elementele si pasii operationali sunt foarte usor de identificat prin fotografiile atasate.

 

Lasă un răspuns