AfaceriLemn.ro – Departamentul de consultanta pentru fonduri europene

Postat de

AfaceriLemn.ro – Departamentul de consultanta pentru fonduri europene

Accesarea fondurilor europene devine extrem de simpla si de accesibila membrilor AfaceriLemn.ro prin implementarea noului serviciu de consultanta.

Urmare a numeroaselor solicitari din partea membrilor AfaceriLemn.ro si-a imbunatatit structura de resurse umane si parteneriate strategice si anunta infiintarea departamentului de consultanta pentru accesarea de finantare europeana. In cadrul echipei au fost cooptati inclusiv consultanti si parteneri cu mare experienta in scrierea de proiecte precum si cu o expertiza semnificativa in ce priveste partea de implementare a acestora.

Prin acest nou serviciu efortul unei firme de accesa fondurile se reduce considerabil si consta in mare parte in furnizarea ideii de proiect dorita si a documentelor de baza in copie ( bilant, act constitutiv, etc).

Dorim ca prin intermediul acestui departament sa sprijinim membrii AfaceriLemn.ro in a accesa fonduri europene pentru a-si dezvolta si diversifica activitatea. In conditiile unei concurente acerbe si mai ales in conditiile stagnarii economice la nivel european accesarea fondurilor europene devine o prioritate pentru companiile din industria lemnului. Un alt aspect de mentionat este faptul ca la ora actuala inca mai pot fi depuse proiecte la care contributia beneficiarului sa fie minima iar in unele cazuri chiar 0% ( zero !)

Foarte multi dintre membrii industriei lemnului au amanat accesarea de fonduri europene datorita volumului semnificativ de munca in ce priveste scrierea unui proiect si  totodata datorita lipsei de experienta in ce priveste partea de implementare – elemente care capata acum o rezolvare prin suportul oferit de echipa AfaceriLemn.ro

Contact Departament Consultanta Proiecte Trimiteti ideea dvs de proiect

Printre obiectivele imediate se numara inclusiv masurile 6.2 si 6.4 – „Masuri nonagricole in mediul rural” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala ( PNDR ) care ofera o serie de oportunitati pentru industria lemnului si care vor fi disponibile incepand cu sfarsitul acestei luni. In cadrul sesiunii anterioare au fost eligibile spre finantare proiecte care vizauinclusiv industria lemnului :

  • Realizare de Alte Produse Neclasificate din lemn -CAEN-1629 – Case din lemn, etc
  • Productia de Ambalaje – CAEN-1624
  • Productia de Mobila Birouri Magazine – CAEN-3101
  • Productia de Mobila Bucatarii – -CAEN-3102
  • Productia de Mobila Neclafisificata – CAEN-310
  • Productia de Parchet Panouri-CAEN-1622
  • Servicii de TamplarieDulgerie-CAEN-1623

Lista poate fi extinsa foarte mult in functie de interesul specific in ce priveste diversificarea activitatii. Mai multe informatii referitoare la codurile CAEN eligibile si din alte domenii decat industria lemnului – click aici

Astfel invitam membrii industriei lemnului care sunt interesati de accesarea de fonduri pentru dezvoltarea si difersificarea activitaii sa ne contacteze pentru mai multe detalii folosind formularul de contact al departamentului de consultanta:

http://afacerilemn.ro/rom/forms/consultanta.php

Echipa AfaceriLemn.ro

Lasă un răspuns